winkelmandje 
menu
Opvoeden uit inzicht

Opvoeden uit inzicht

in het menselijk wezen

Hugo Pronk | Jan Alfrink | Guus van der Bie
meer over de eerste auteur ▷
meer over de tweede auteur ▷
meer over de derde auteur ▷

72 pagina's
Het kind onder de zeven jaar opvoeden is anders dan het kind in de basisschoolleeftijd. En in de puberteit en adolescentie verandert er al helemaal veel! Eerst moeten we inzicht krijgen in hoe een etherlichaam werkt, hoe een astraallichaam funktioneert. Tevens worden embryologie en geboorte van het etherlichaam beschreven. De lezer vindt konkrete handvatten om het opvoedingsvraagstuk te lijf te gaan.
Verhelderende inzichten over de embryonale fase, het kind in de basisschool en in de puberteit.

Van € 15.00 nu voor € 5.00

Als we een kind onder de zeven jaar opvoeden, doen we dat deels anders dan wanneer we pedagogie bedrijven met kinderen in de basisschoolleeftijd. En in de puberteit en adolescentie verandert er al helemaal veel! Hoe gaan we te werk? Eerst meten we inzicht krijgen in hoe een etherlichaam werkt, hoe een astraallichaam funktioneert. Daarover gaan deze voordrachten van de pedagogen Alfrink en Pronk.

Tevens is in het boek een voordracht opgenomen van de arts Van der Bie, waarin hij de embryologie beschrijft en daaraan de geboorte van het etherlichaam koppelt. Hier vindt de lezer konkrete handvatten om het opvoedingsvraagstuk te lijf te gaan.

Drie voordrachten gehouden te Haarlem op 10, 11 en 12 oktober 1997.Verhelderende inzichten over het kind in de basisschool en in de puberteit; en over de ontwikkeling in de embryonale fase.

ISBN 978-90-72052-40-7

Deze titel is uitverkocht...