winkelmandje 
menu
Isis - Maria - Sofia  [herdruk wordt voorbereid]

Isis - Maria - Sofia [herdruk wordt voorbereid]

Rudolf Steiner  meer over deze auteur ▷

280 pagina's, geïllustreerd in full colour
Leverbaar

€ 29.00

De vrouwelijke god, de Moedergodin, het eeuwig-vrouwelijke - ze hebben in alle tijden een belangrijke rol gespeeld. Er wonen godinnen in ieder individu. In deze verzamelde teksten van Steiner krijgt men een groots overzicht van het kleurenpalet van het goddelijk-vrouwelijke o.a. Isis, Persefone, Demeter, Maria, Maria Magdalena, de 'Moeders', de 'nieuwe Isis' en het Sofia-wezen.

De geesteswetenschap openbaart ons de spirituele relatie tussen het wezen van Isis, Maria en het Sofia-wezen, de vrouwelijk-goddelijke wijsheid. En gaat de zoektocht naar de nieuwe Isis aan. In het mysterie van het vrouwelijke kunnen we de sleutel vinden tot vele raadselen.

'De raadselachtige gestalte Sofia werkelijk te leren kennen is … een van de zeer urgente opgaven voor de leerlingen van de geesteswetenschap.' (Klaus Bracker)

'De heilige Sofia was voor onze voorouders het door de uiterlijke wereld verhulde hemelse wezen, de lichte geest van een opnieuw geboren mensheid, de beschermende engel van de mensheid.' (Vladimir Solovjev)

Met een essay van Klaus J. Bracker en een nawoord van Frans Lutters.

ISBN 978-94-90455-74-3